Віктор Самойленко сподівається, що в «Поверхности» залишилися «платні» права на матчі

5 Серпня 2011
14376
5 Серпня 2011
17:53

Віктор Самойленко сподівається, що в «Поверхности» залишилися «платні» права на матчі

14376
Віктор Самойленко сподівається, що в «Поверхности» залишилися «платні» права на матчі

Президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко сподівається, що в його телегрупи залишилися права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи в платних пакетах телебачення. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Ми сподіваємося, що в нас залишаться платні права. Ми самі ще не отримали відповіді від УЄФА. Думаю, про рішення ми дізнаємося наступного тижня», - сказав він.

 

На уточнення «Детектор медіа», що на своєму сайті УЄФА вже назвала групу «1+1» своїм «контент-партнером» в Україні замість групи «Поверхность» він сказав, що хоче дочекатися офіційних документів від УЄФА.

 

За словами пана Самойленка, група «1+1» виграла тендер на ефірні права, який цього року УЄФА вирішила проводити самостійно. «Раніше тендер на ефірні права проводили ми. Перший рік у нас була проблема з НТКУ, яка не заплатила гроші. Другий рік нібито все було нормально у співпраці з ТРК "Україна" та ICTV, але я думаю, що їх (УЄФА. - ТК) не вдовольнила сума. Тому на третій рік вони вирішили проводити тендер самостійно», - зазначив він.

 

«Знімати матчі зобов'язані власники ефірних ліцензій. Але ми знімали всі матчі, так як ефірні канали не мали можливостей. Цього року у зв'язку зі значною кількістю українських команд у турнірі ми сказали, що не зможемо виконати свої зобов'язання по зйомці. Тому що забагато команд, і за правилами УЄФА за це взагалі відповідають ефірні канали. Але я передбачаю, що вони знову "навантажать" цим нас», - додав пан Самойленко.

 

Нагадаємо, 4 серпня група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012 і, як ідеться в заяві УЄФА, стала контент-партнером УЄФА в Україні замість «Поверхности».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14376
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4646 дн. тому
"Мегаспорт",теперь загнется "Спорт1"...Жаль,там работали действительно классные спортивные журналисты. Хотя,о таком конце можно было предположить еще год назад,когда Самойленко закрыл все собственные программы,которые,наряду с Лигой чемпионов,были фишкой "Спорт1". Что же,ликуй канал "Футбол",конкурентов у тебя уже нет...
Qcumber
4646 дн. тому
Вибачте, але як на мене це просто небажання визнавати поразку...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду