Нагієв вестиме реаліті-шоу на «1+1»

4 Серпня 2011
18548
4 Серпня 2011
17:10

Нагієв вестиме реаліті-шоу на «1+1»

18548
Нагієв вестиме реаліті-шоу на «1+1»

«1+1» запустить реаліті-шоу «Мама в законі» й оголошує кастинг на участь у ньому. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В основі нового проекту - проблема «майбутня невістка - свекруха». За інформацією прес-служби, «Мама в законі» дасть можливість свекрусі та потенційній невістці з'ясувати свої стосунки публічно й допоможе нареченому зробити правильний вибір і прийняти правильне рішення. Відтак, на кастинг запрошують молодих людей, готових до шлюбу, їхніх мам і дівчат, охочих вийти заміж за «чоловіка з хорошої родини».

 

У прес-службі підтвердили інформацію сайту «Медіаняня», що ведучим реаліті буде російський актор Дмитро Нагієв, а продюсером - Вадим Зак.

 

Зазначимо, що Дмитро Нагієв веде «Маму в законі» в Росії на телеканалі ДТВ. За форматом цього шоу сім мам обирають наречених для своїх синів. 14 претенденток щодня проходять різні випробування: миття посуду, прання, кулінарія тощо. Раз на тиждень «наречені» залишатимуть проект, на їх місце приходять нові учасниці. Зрештою має залишитись семеро дівчат, для кожного з синів. У дівчат також є можливість раз на місяць позбавитись «небажаного нареченого».

 

Дмитро Нагієв розповідає про російську «Маму в законі»:

 

 

 

 

Нагадаємо, що в минулому телевізійному сезоні Дмитро Нагієв вів ток-шоу «Всі свої» на телеканалі «Інтер». На початку червня шоу Нагієва пішло у відпустку. Восени канал має намір продовжити проект. Однак, як уже повідомляла ТК, хто його вестиме надалі, наразі невідомо.

 

«Детектор медіа»

 

Фото з офіційного сайту Дмитра Нагієва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18548
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Моршинський
4619 дн. тому
Нагиев мне вообще не симпатичен.
На фіга?
4619 дн. тому
Невже Ткачу не зрозуміло, що в Україні Нагієв себе поховав своїми "вікнами"? І невже він не бачить показників ток-шоу за участю цього трандуна (послухайте його підводки до російської версії "Interville"!) на Інтері? Аж цікаво - який відкат у промоутера Нагнієва?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду