Fresh Production стала представником американської компанії, що організовує зйомки за межами США

4 Серпня 2011
10993
4 Серпня 2011
11:50

Fresh Production стала представником американської компанії, що організовує зйомки за межами США

10993
Fresh Production стала представником американської компанії, що організовує зйомки за межами США

Українська кінокомпанія Fresh Production стала представником американської компанії The Film Office (Лос-Анджелес, США) в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

The Film Office займається пошуком партнерів для голлівудських кіновиробників у різних країнах світу та організацією зйомок за межами США. За інформацією компанії, на сьогодні у Голлівуді затребувані європейські майданчики з добре розвинутою індустрією.

 

Голова правління Fresh Production Олег Щербина зазначив, що на сьогодні його компанія працює над проектом «Любов вбивці», для якого підшукували партнерів у США. Співпраця з The Film Office, на його думку, дозволить налагодити зв\'язки з американськими компаніями.

 

Засновник The Film Office Павел Черні має великі надії щодо організації зйомок в Україні: «Тому що, по-перше, ця країна має велику традицію кіновиробництва, і по-друге, вироблені там фільми, які мені вдалось переглянути, високої професійної якості. Україна має величезний вибір локацій, які можуть бути використані для зйомок фільмів найрізноманітніших жанрів».

 

Також він зазначив, що наразі веде переговори з однією американською компанією, якій потрібно провести зйомки в Чечні та ув Москві. «Так як Київ легко може замінити Москву (там є все, окрім Красної площі), окремі частини Криму з мечетями та мусульманським населенням дуже схожі на Північний Кавказ - це може стати початком спільного кіновиробництва», - сказав пан Черні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10993
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
valeraJdurov
4641 дн. тому
Ви б краще писали про то шо Fresh Production,в обличчі FTT (яке входить у Fresh Production Group) не виплачує людям гонорари за виконану роботу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду