«Київміськбуд» замовив агентству рекламні новини на «Інтері», СТБ, Новому, «1+1», «Україні» на 3,25 млн грн

3 Серпня 2011
19042
3 Серпня 2011
12:42

«Київміськбуд» замовив агентству рекламні новини на «Інтері», СТБ, Новому, «1+1», «Україні» на 3,25 млн грн

19042
Планується до грудня розмістити рекламу на телеканалах, у друкованих ЗМІ та на зовнішніх носіях
«Київміськбуд» замовив агентству рекламні новини на «Інтері», СТБ, Новому, «1+1», «Україні» на 3,25 млн грн

Холдингова компанія «Київміськбуд» за результатами тендеру 12 липня уклала угоду з ТОВ «ЮСП ІМ» на рекламно-іміджевий супровід до кінця 2011 року. Вартість угоди склала 3,25 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Рекламна компанія «ЮСП ІМ» (UM, Universal McCann), яка входить до великого рекламного холдингу ADV Group (група «АДВ Україна»), має розробити рекламну стратегію «Київміськбуду», медіаплан з розміщення реклами на липень-грудень включно та брендбук, в якому будуть прописані корпоративний стиль (фірмовий шрифт, пропорції логотипу, корпоративні кольори в цифрових кодах) та всі правила, згідно з якими буде подаватися та розміщуватися рекламна інформація.

 

Відповідно до конкурсної документації, калькуляція по медіаплану має бути подана окремо від цього технічного завдання.

 

Зокрема, вимагається розміщення наступної реклами: вихід сюжетів у новинах у прайм-тайм на телеканалах Новий, «Інтер», СТБ, «1+1», ТРК «Україна» - 1 раз на місяць.

 

Також передбачено виготовлення та розміщення рекламної інформації на вуличних рекламоносіях у Києві, в об'ємі не меншому ніж 25 площин у місяць, розміром не менше ніж 3х6 метрів.

 

Крім того, має бути реклама у друкованих ЗМІ: газета «Авізо» - ¼ полоси у кожному випуску газети. Всі інші ЗМІ  - по одному виходу у місяць: «Газета по-Киевски» - ½ А3 (умови тендеру було затверджено 22 квітня, з того часу ГПК вже припинала своє існування); «Урядовий кур'єр» - ½ А3; «Дзеркало тижня» - ¼ А2; «Голос України» - ½ А3; «Корреспондент» - 1А4; «Контракти» - 1А4; «Компаньон» - 1А4; «Фокус» - 1А4; «Инвестгазета» - 1А4; «Дело» - ½ А3; «Власть денег» - 1/1А4; «Деловая столица» - 1/2 А3; «Точка» - 1/1 - А4; «Земельний вісник України» - 1/1 А4; «Столичная недвижимость» - 1/1 А4; «Мир квартир» - 1/1 А4; «Дом индекс» - 1/1 А4.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19042
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду