Новий зніме реаліті про невісток і свекрух та про сватів

2 Серпня 2011
14341
2 Серпня 2011
14:02

Новий зніме реаліті про невісток і свекрух та про сватів

14341
Новий зніме реаліті про невісток і свекрух та про сватів

Новий канал зніматиме два реаліті-шоу - «Кухня для двох» та «Свати». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, обидва проекти створені за оригінальною ідеєю. Перший з них буде присвячений стосункам між свекрухою та невісткою. Для участі у кастингу на кулінарне реаліті запрошуються жінки, які живуть разом зі свекрухою, вміють готувати або бажають навчитись.

 

Другий проект, під робочою назвою «Свати», розповідатиме про те, як дідусі та бабусі залишаються з онуками після того, як батьки їдуть. Для участі в шоу каналу потрібні «кмітливі дітлахи віком від 4 до 8 років, а також їхні гіперактивні бабусі й дідусі».

 

Анкети можна надсилати на адреси kitchen@novy.tv та newcasting@novy.tv.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14341
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qwer
4620 дн. тому
а снимать то кто будет?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду