Екс-ведуча К1 вестиме програму «Статський радник» на Кіровоградській ОДТРК

29 Липня 2011
12617
29 Липня 2011
18:01

Екс-ведуча К1 вестиме програму «Статський радник» на Кіровоградській ОДТРК

12617
Екс-ведуча К1 вестиме програму «Статський радник» на Кіровоградській ОДТРК

Екс-ведуча новин «Один день» на К1 Юлія Шпачинська вестиме телеконкурс «Статський радник», що стартує 30 липня на телеканалі «Кіровоград» Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії. Про це йдеться на сайті проекту.

 

«Статський радник» - це конкурс-квест із «формування кадрового резерву» Кіровоградської області. За результатами квесту в проекті залишаться 12 менеджерів. Для них буде організовано навчання з проектного менеджменту й надана можливість пройти стажування з теми вибраного проекту із закріпленням за учасником профільного наставника. Протягом стажування переможцям необхідно буде написати й захистити власний проект. В разі успішного захисту учаснику пропонуватиметься контракт на реалізацію проекту у якості головного менеджера. З числа 12 переможців губернатором Кіровоградської області буде обраний один менеджер, який отримає можливість підписати ексклюзивний контракт штатного радника голови обласної державної адміністрації. По закінченню проектів в залежності від результатів передбачається прийняття рішення про пролонгацію контрактів.

 

Раніше Юлія Шпачинська працювала ведучою новин спорту на Першому національному, згодом там же вела «Погоду», опісля - перейшла на К1 в інформаційну програму «Один день», де закінчила роботу в жовтні 2009 року із закриттям новин К1.

 

Нагадаємо, у 2010 році Кіровоградську ОДТРК очолила команда телеменеджерів зі столичного телебачення: гендиректор Вадим Мурований та генпродюсер Андрій Богданович, який колись також вів «Один день» на К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12617
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марта Марпул
4647 дн. тому
Ця ДІВЧИНА, хоч працює, в різних амплуа пробує себе. А деякі просто впиваються жовчю;) і пильно слідкують за її діяльністю
рома
4647 дн. тому
О, у Юли есть даже недоброжелатели! Значит, на правильном пути. Школа к1 -это хорошая школа, сейчас ее ведущие на интере и айситиви, плюсах и тивиай на украине, а в кировограде сейчас неплохо платят, так что некоторым прибыльнее работать в регионе.
fcw
4647 дн. тому
Ця дівчина вже тільки де не працювала. Хтось сказав їй,що вона телеведуча, а вона й повірила...Тепер бідна скаче з каналу на канал. Гідний фініш - Кіровоград.
Макс
4648 дн. тому
Ай, маладєц! Соскучился за красивыми, умными девушками на экране, жаль что не Киев.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду