Розгляд справи Пукача знову відкладений

28 Липня 2011
5787
28 Липня 2011
11:25

Розгляд справи Пукача знову відкладений

5787
Розгляд справи Пукача знову відкладений

Судовий розгляд справи екс-голови Департаменту зовнішнього нагляду МВС України Олексія Пукача відкладений. Наступне засідання відбудеться 11 серпня о 10 годині. Про це «Інтерфакс-Україна» повідомила адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теліченко.

 

За її словами, причиною відкладення розгляду справи стало те, що потерпілому журналістові Олексію Подольському не надали доступу до матеріалів, які становлять державну таємницю. Окрім цього, потерпілий не прийшов на це засідання.

 

При цьому пані Теліченко переконана, що справу в цей день можна було розглядати, зокрема, заслухати клопотання. За її словами, вже минуло три місяці відтоді, як справа Пукача передана до Печерського суду, але за цей час вдалося з'ясувати лише особу обвинуваченого.

 

Також вона висловила здивування тим, що попри те, що ця справа потрапила до суду раніше, ніж справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-голови МВС Юрія Луценка, її розгляд так затягується.

 

«Добре видно різний підхід у різних кримінальних справах Печерського суду. Це чітко демонструє і вибірковість у правосудді, і різне ставлення до різних кримінальних справ цього суду. Я думаю, що Печерський суд вирішив відмітитись у справі компрометування правосуддя в Україні», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду