Трагічно загинув одеський телеведучий Михайло Гольденфарб

24 Липня 2011
8946
24 Липня 2011
20:11

Трагічно загинув одеський телеведучий Михайло Гольденфарб

8946
Трагічно загинув одеський телеведучий Михайло Гольденфарб

У суботу, 23 липня, на трасі Одеса - Київ разом зі своєю сім'єю загинув актор і ведучий Михайло Гольденфарб.

 

Як повідомили газеті «Сегодня» в диспетчерській службі, ДТП сталося близько 22:00 у Роздільнянському районі. В автомобіль Daewoo Lanos, у якому перебували сам Гольденфарб, його дружина, 20-річна донька і подруга дружини, на величезній швидкості врізався кросовер Toyota Rav4. Lanos загорівся, і всі четверо пасажирів згоріли живцем. Триває слідство, але за попередніми даними, на жаль, до трагедії призвела неуважність водія Lanos.

 

Михайлові Гольденфарбу було 52 роки. Окрім того, що він вів програму «Обід» на невеличкому одеському телеканалі, Гольденфарб відомий кількома епізодичними ролями в кінострічках «Одружити Казанову», «Жіноча Логіка - 2», а також у серіалах «Сонька Золота Ручка», «Дружна сімейка» та ін.

 

Детектор медіа співчуває близьким родини Михайла Гольденфарба.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8946
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кутєпов
4652 дн. тому
Ні, мається на увазі, що "як не прикро, але у трагедії винен сам загиблий"
Співчутливець
4652 дн. тому
Чудове речення: "Триває слідство, але за попередніми даними, НА ЖАЛЬ, до трагедії призвела неуважність водія Lanos". ------------ А якби винен був водій тойоти, тоді б, мабуть, написали: "Триває слідство, але за попередніми даними, НА ЩАСТЯ, до трагедії призвела неуважність водія Toyota Rav4".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду