«Інтер» покаже до Дня Незалежності фільм про замки України та цикл сюжетів «Наші двадцять»

22 Липня 2011
16804
22 Липня 2011
16:55

«Інтер» покаже до Дня Незалежності фільм про замки України та цикл сюжетів «Наші двадцять»

16804
«Інтер» покаже до Дня Незалежності фільм про замки України та цикл сюжетів «Наші двадцять»

Канал «Інтер» готує до Дня Незалежності документальну картину «Легендарні замки України» та цикл історично-публіцистичних сюжетів «Наші двадцять». Про це «Детектор медіа» повідомили на телеканалі.

 

Фільм «Легендарні замки України» розповідатиме про Кам'янець-Подільську, Хотинську і Білгород-Дністровську фортеці, Луцький замок (замок Любарта) і замки Закарпаття. Виробництвом стрічки займатиметься «07 продакшн», автор і режисер - Петро Кулинський, оператор - Віталій Поліщук.

 

Цикл історично-публіцистичних сюжетів «Наші двадцять» готує команда продакшн-студії «Національні інформаційні системи» (НІС). Він виходитиме в ефір щоденно з 4 по 23 серпня у вечірньому випуску «Подробиць».

 

Цикл складатиметься з 20 сюжетів, кожен з яких буде присвячений одному року незалежності України (з 1991 по 2010 включно). Як розповіли ТК на каналі, в основі кожного з сюжетів - найбільш яскраві події, не тільки політичні, але й суспільні і соціально значимі. Наприклад - перший дзвінок з мобільного телефону, запровадження національної валюти, участь збірної України з футболу в Чемпіонаті світу, бум споживацького кредитування тощо. На думку авторів проекту, це ті події, які стали знаковими в історії України чи змінили життя українців.

 

Також у циклі сюжетів «Наші двадцять» глядачі побачать інтерв'ю з колишніми і нинішніми керівниками держави та людьми, які стали «обличчям країни». Автори сюжетів активно використовуватимуть архівні матеріали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16804
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду