Діана Дуцик спростовує чутки про закриття «Главреду», але йде з проекту

19 Липня 2011
12654
19 Липня 2011
16:51

Діана Дуцик спростовує чутки про закриття «Главреду», але йде з проекту

12654
Гендиректор «Главред-медіа» запевняє, що сайт працюватиме в рамках нової структури
Діана Дуцик спростовує чутки про закриття «Главреду», але йде з проекту

Шеф-редактор проектів групи сайтів «Главред» Діана Дуцик іде з посади. Про це вона повідомила «Детектор медіа».

 

«Вчора був останній день моєї роботи в "Главреді". "Главред-медіа" зараз перебуває в стадії реорганізації. Групи сайтів "Главред" це стосується безпосередньо. У мене було своє бачення розвитку проектів, а також тих процесів, які відбувалися останнім часом в "Главред-медіа". Воно дещо відрізняється від того бачення, яке має нове керівництво. Цим і зумовлене моє рішення піти, про яке я оголосила колективу ще місяць тому. Сьогодні я написала заяву на звільнення», - сказала пані Дуцик.

 

Водночас вона спростувала інформацію інтернет-видання «Медіабізнес» про те, що «Главред» закривається. «Попри все мені дуже хочеться, щоб "Главред" зберігся, на відміну від інших проектів холдингу, які були закриті. "Главред" - це видання з історією. Буде великою помилкою його закривати. Він ще зберігає великий потенціал розвитку. Принаймні, керівництво "Главред-медіа" запевнило, що збирається розвивати сайт "Главред" далі», - наголосила пані Дуцик.

 

За словами Діани Дуцик, разом із нею з «Главреду» йде також і частина редакції (16 чоловік), оскільки компанія продовжує політику скорочень. «Сподіваюся, що всі фінансові зобов'язання, які "Главред-медіа" має перед колективом, будуть виконані, як і було обіцяно», - додала вона.

 

Екс-шеф-редактор «Главреда» подякувала команді, авторам і читачам, а також партнерам, з якими було реалізовано чимало проектів.

 

У свою чергу, генеральний директор холдингу «Главред-медіа» Артем Ковальов у відповідь на запит ТК повідомив, що «сайт "Главред" буде працювати й розвиватися в рамках нової структури. Зараз іде процес реорганізації, найближчим часом ми повідомимо про нову структуру та його керівника».

 

Нагадаємо, Діана Дуцик була призначена головним редактором журналу «Главред» у жовтні 2009 року. У липні 2010-го стала шеф-редактором проектів групи сайтів «Главред».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12654
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
marta
4655 дн. тому
каждый судит о других в меру своей распущенности
Киянын
4656 дн. тому
С таким ртом без работы не останется
Скрябин
4658 дн. тому
наверное она теперь в следующий проект пойдет, который нужно закрыть быстро и безболезненно... как и все остальные, где она "рулила"...
Дмитро
4659 дн. тому
короче, жопа скрізь цікаво, куди Діана тепер
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду