Байрак іде з «Давай одружимося» заради «великого кінопроекту»

14 Липня 2011
18459
14 Липня 2011
15:55

Байрак іде з «Давай одружимося» заради «великого кінопроекту»

18459
А також думає про щотижневу авторську програму
Байрак іде з «Давай одружимося» заради «великого кінопроекту»

Ведуча Оксана Байрак іде з проекту «Давай одружимося», який виробляє продакшн Film.ua для каналу СТБ. Цю інформацію видання «Медіаняня» «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі Film.ua.

 

Як зазначається, на місце Оксани Байрак уже проводять кастинги, попередньо йдеться про те, що його може зайняти Ірма Вітовська, Наталя Бочкарьова чи Наталя Могилевська.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у Film.ua, Оксана Байрак залишає програму «Давай одружимося», щоб готуватися до іншого проекту.

 

«Оксана - насамперед кінорежисер, відомий і успішний. Вона готується до великого кінопроекту. Але телебачення теж любить. А тому думає про авторську телепрограму, правда не щоденну, а щотижневу, тому що знімальні сесії щоденної програми, яка виходить в ефір уже другий рік, дуже непросто поєднувати з кіновиробництвом», - коментують у прес-службі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18459
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
просто я
4641 дн. тому
тупішаємо далі...
Давно пора!
4641 дн. тому
Наверное, СТБ окончательно потерял терпение видеть этот ужас в собственном эфире.
569658
4641 дн. тому
Ой, Ирма была бы прекрасна в этой роли!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду