Перший випуск «Фермер шукає жінку» на СТБ вийде 12 липня, наступний – у серпні

8 Липня 2011
23737
8 Липня 2011
16:35

Перший випуск «Фермер шукає жінку» на СТБ вийде 12 липня, наступний – у серпні

23737
Перший випуск «Фермер шукає жінку» на СТБ вийде 12 липня, наступний – у серпні

12 липня на каналі СТБ вийде перший випуск шоу «Фермер шукає жінку» під назвою «Фермер шукає жінку. Знайомство», під час якого відбудеться представлення 10 фермерів-претендентів на участь у проекті. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі СТБ.

 

Після цього усі зацікавлені в участі жінки зможуть написати лист тому фермеру, який їм сподобався найбільше.

 

Відповідно, наступний випуск шоу з'явиться в ефірі у серпні цього року. За результатами відбору у проекті залишаться тільки п'ять фермерів, на адресу яких надійшла найбільша кількість листів. «Історії дуже різні, всі учасники з різних куточків України - від Херсону до Закарпаття, усі колоритні», - коментують у прес-службі.

 

У наступній (серпневій) програмі ведуча Ірина Борисюк відвезе листи до кожного з фермерів, які оберуть собі п'ять найцікавіших авторок і зустрінуться з ними. Потім з п'яти конкурсанток фермери залишать тільки трьох, які житимуть з ними на фермі протягом тижня. Кожні два дні одна з претенденток іде з проекту, таким чином наприкінці тижня має залишитися лише одна учасниця.

 

«Мета нашого проекту - знайти кожному фермеру одну жінку. Після того як вони визначаться, хто з ним залишається, ми кожного з фермерів відправляємо у романтичну подорож для того, щоб вони могли скріпити свої стосунки. А потім простежимо через певний час, як склалися чи не склалися ці стосунки», - зазначають у прес-службі.

 

Прем'єрний випуск вийде в ефір о 20.00.

 

Як зазначено на сайті СТБ, участь у першій програмі візьмуть: Олександр Корнієнко  (м. Шостка, Сумська обл.) Андрій Клімов  (с. Сабатинівка, Кіровоградська область) Антон Бойко (Закарпатська область) Антон Войтенко  (с. Іванково, Київська область) Артем Татаренков  (с. Червоне Харківської області), Василь Перець  (м. Хуст, Закарпатська область), Василь Ткачук  (с. Забережжя, Івано-Франківська область) Микола Співак  (с. Коломийцевка Глобинського району Полтавської області), Павло Рудницький  (м. Залізний Порт, Херсонська область) Юрій Сергєєв  (м. Переяслав-Хмельницький, Київська область).

 

Нагадаємо, реаліті-шоу СТБ «Фермер шукає жінку» вироблятиметься за форматом The Farmer Wants a Wife компанії Fremantle Media. Керівником проекту стала Олена Романенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду