«Інтер» затримав гроші переможцям «Майdан’sу»

7 Липня 2011
12236
7 Липня 2011
21:45

«Інтер» затримав гроші переможцям «Майdан’sу»

12236
«Інтер» затримав гроші переможцям «Майdан’sу»

Телеканал «Інтер» з місячною затримкою перерахує Кіровограду 1 млн грн за перемогу в танцювальному проекті «Майdан's». Про це йдеться на офіційному сайті Кіровоградської облдержадміністрації.

 

Незважаючи на те, що результати проекту були оголошені 21 травня, тільки сьогодні, 7 липня, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради, Кіровоградській обласний благодійний фонд «Розвиток Кіровоградщини» та АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» («Інтер») підписали угоду про перерахунок коштів.

 

Відтак, за словами голови Кіровоградської ОДА Сергія Ларіна, доведеться відтермінувати анонсований раніше час встановлення дитячих майданчиків, які вирішили встановлювати за виграні кошти. «Сьогодні усі три сторони поставили свої підписи під угодою. Думаю, до кінця наступного тижня виграний мільйон буде на рахунку благодійного фонду і ми зможемо вести більш предметну розмову з виробниками дитячих майданчиків», - зазначив голова ОДА.

 

Нагадаємо, 21 травня команда Кіровограда перемогла в танцювальному шоу «Майdан's» і виграла один мільйон гривень. На цю суму вирішено збудувати дитячі майданчики. 25 червня учасники кіровоградської команди шляхом голосування визначилися, де саме вони будуть розташовані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12236
Читайте також
14.06.2011 12:29
Антоніна Ряховська, для «Детектор медіа»
9 874
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій
4669 дн. тому
Всьо вже,, перерахували: http://novosti.kr.ua/index.php?cat=5&catop=list&newsID=5473&newsop=select&page=
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду