Star Media знімає серіал про Анну Герман

30 Червня 2011
10769
30 Червня 2011
13:42

Star Media знімає серіал про Анну Герман

10769
Star Media знімає серіал про Анну Герман

28 червня компанія Star Media приступила до зйомок серіалу «Анна Герман. Таємниця білого ангела». Про це повідомляється на сайті продакшна.

 

Автор сценарію - Аліна Семерякова, режиссер-постановщик Вальдемар Кшистек, виконавчий продюсер - Дмитро Оленич, продюсери - Галина Балан-Тимкина, Влад Ряшин.

 

За жанром стрічка «Анна Герман. Таємниця білого ангела» - драма. Головні ролі зіграли Іоанна Моро, Шимон Сендровські, Марат Башаров, Марія Порошина, Катерина Васильєва та інші.

 

Серіал розповідає про співачку, яка на піку своєї слави потрапила в автокатастрофу і опинилася прикованою до лікарняного ліжка: «12 днів зірка Анна Герман не приходила до тями. В ці дні їй довелося знову пережити трагічні події свого дитинства - арешт батька, звинуваченого в шпигунстві, скитання їх осиротілої сім'ї по Середній Азії, смерть маленького брата, війну і втечу в Польщу в надії сховатися від переслідувачів з НКВС. Першу любов і перший успіх. Ніхто з лікарів не вірив, що вона виживе... Однак після 12 днів коми небо дарувало їй шанс почати життя заново. І вона зробила неможливе, стала "білим ангелом" радянської естради», - йдеться в анотації.

 

Нагадаємо, про намір зняти фільм про Анну Герман в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідав голова ради директорів Star Media Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду