У Княжицького говоритимуть про інтерв’ю Януковича, гості – Лещенко і Найєм. У Безулик – про Конституцію

30 Червня 2011
23755
30 Червня 2011
11:19

У Княжицького говоритимуть про інтерв’ю Януковича, гості – Лещенко і Найєм. У Безулик – про Конституцію

23755
У Княжицького говоритимуть про інтерв’ю Януковича, гості – Лещенко і Найєм. У Безулик – про Конституцію

30 червня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі обговорюватимуть такі теми:

 

- Янукович під парасолькою. Чому попри грозу президенту було так комфортно давати інтерв\'ю у «Межигір\'ї»? Чому туди так і не потрапив жоден із журналістів, яким він це обіцяв? Про це - представники руху «Стоп цензурі» Сергій Лещенко та Мустафа Найєм.

 

- Один з авторів Основного закону Віктор Мусіяка розповість про те, чому українська Конституція виявилася беззахисною перед забаганками влади.

 

- Печерське правосуддя. Чому Юлія Тимошенко так зневажає установу, яка ще два роки тому її цілком влаштовувала. Про це адвокат екс-прем\'єр-міністра Сергій Власенко.

 

- Феномен дисидентства або Куди прямує українське суспільство. Гість блоку -  правозахисник, доктор філософії, президент українського Пен-клубу Євген Сверстюк.

 

У ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі обговорюватимуть Конституцію України та свято 28 червня:

 

- Свято Конституції: радісні феєрверки чи «совдепівська показуха»? Права та свободи: що гарантує громадянам головний закон країни? Краще проти хорошого: хто і навіщо знову прагне переписати конституційні норми? Наступ на права: кого громадяни вважають головним порушником демократичних свобод?

 

- Наша громадянська позиція: чи уміємо ми користуватися правами, гарантованими нашою Конституцією?

 

Гості програми Сергій Головатий і Микола Катеринчук.

 

Програма «Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00, «РесПубліка з Анною Безулик» - о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду