Притулу з Лещенком викликали до слідчого через погрози Богословській

29 Червня 2011
22586
29 Червня 2011
16:30

Притулу з Лещенком викликали до слідчого через погрози Богословській

22586
Журналісти викликані в якості свідків
Притулу з Лещенком викликали до слідчого через погрози Богословській

Головного редактора інтернет-видання «Українська правда» Олену Притулу та її заступника Сергія Лещенка викликали на допит до слідчого у справі №1026905 «погроза вбивством». Цю інформацію ТК підтвердив пан Лещенко.

 

«Наскільки я можу зробити висновок, подібне формулювання фігурувало у прес-релізі міліції про те, що вони порушили кримінальну справу за статтею "погроза вбивством" відносно погроз депутату Інні Богословській», - сказав він.

 

У повістці йдеться про те, що Олена Притула та Сергій Лещенко викликаються до старшого слідчого Щура Є.В. 30 червня на 13-ту годину.

 

 

Нагадаємо, 25 червня Інна Богословська звернулась до МВС із заявою, де зазначає , що на її адресу з 24 травня цього року надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі інтернет. Зокрема, в кількох інтернет-ресурсах невідомий користувач 24 червня погрожував депутатові «облити її бензином і підпалити». За її заявою слідчим відділом Шевченківського РУГУ МВС України в місті Києві порушено кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», розпочато слідство.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук підтвердив ТК інформацію про те, що журналісти викликані у справі про погрози Інні Богословській. За його словами, вони викликані в якості свідків, «які можуть пояснити, як інформація про погрози з'явилася на сайті».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з Facebook Мустафи Найєма

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22586
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лікар
4654 дн. тому
Хіба "відрізати тупу башку" це погроза вбивством? Я думаю, що для душевнохворої Богохульської це лікувальна процедура.
denys281
4655 дн. тому
Лузерка....Нехай вона ще ішщі форуми почитає, там про неї і не таке пишуть ще. Все одно, УП не має права надавати інфу про IP.
тёта
4655 дн. тому
Надо не референдум провести, а принудительно обследовать эту даму у психиатра и по заключению отправить её на принудительное лечение.
ДимОК
4655 дн. тому
Предлагаю провести референдум об увольнении Богословской - по состоянию здоровья сия мадемуазель не может работать во благо страны
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду