Цаплієнко став заслуженим журналістом

25 Червня 2011
16525
25 Червня 2011
17:37

Цаплієнко став заслуженим журналістом

16525
Цаплієнко став заслуженим журналістом

Президент України Віктор Янукович з нагоди 15-ї річниці Конституції України присвоїв почесне звання «Заслужений журналіст України» Андрієві Цаплієнку - міжнародному оглядачеві редакції інформаційно-аналітичних програм ТОВ «Національні інформаційні системи» (телеканал «Інтер»). Відповідний указ № 708/2011 оприлюднений на сайті глави держави.

 

Окрім цього, президент присвоїв інші звання та державні нагороди. Зокрема, орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Дмитра Стуса - старшого наукового співробітника Інституту літератури імені Т.Г.Шевченка НАН України, члени Громадської гуманітарної ради при президенті.

 

А звання «Заслужений працівник культури України» присвоєне письменникові Василеві Густі - члену ради Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16525
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду