Шустер не запрошує Тимошенко, щоб не влаштовувати у студії судилище

25 Червня 2011
8937
25 Червня 2011
11:09

Шустер не запрошує Тимошенко, щоб не влаштовувати у студії судилище

8937
Шустер не запрошує Тимошенко, щоб не влаштовувати у студії судилище

Ведучий програми «Шустер live» на Першому національному Савік Шустер заявив, що не запрошував екс-прем'єра Юлію Тимошенко на ефір програми, оскільки її справа перебуває на розгляді в суді. Про це він сказав 24 червня під час прямого ефіру у відповідь на запитання депутата від БЮТ Андрія Шевченка, пише «Українська правда».

 

Савік Шустер також зазначив, що Тимошенко просилася на ефір, «як і кожного тижня».

 

«Наша тема - лист міністра оборони Росії, яка має пряме відношення до Юлії Тимошенко. Якщо я в цій студії влаштую судилище, це буде неправильно. Як ви собі уявляєте? Ми влаштуємо суд, у нас будуть присяжні, дві групи, і вони вирішать: винна або не винна Юлія Тимошенко. Це ж божевілля», - сказав пан Шустер.

 

Відповідаючи на зауваження Андрія Шевченко, що депутат від Партії регіонів Інна Богословська вже одинадцятий раз за рік приходить на ефір телепрограми, ведучий відповів: «Якщо Інна Богословська кращий спікер у партії на цю тему, і вона поки що не обвинувачена ні в чому, а її тільки обливають водою...».

 

Востаннє Юлія Тимошенко заявила про бажання взяти участь у проекті Савіка Шустера 10 червня, щоб поговорити про перебіг українсько-російських переговорів щодо газових питань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду