Інтерв’ю Януковича записував не «Інтер», а прес-служба президента

24 Червня 2011
23337
24 Червня 2011
19:42

Інтерв’ю Януковича записував не «Інтер», а прес-служба президента

23337
Інтерв’ю Януковича записував не «Інтер», а прес-служба президента

Зйомка iнтерв'ю президента України Вiктора Януковича у п'ятницю в резиденцiї «Межигiр'я» була органiзована президентською прес-службою. Камер iнших телеканалiв не було. Про це розповiв агентству «Iнтерфакс-Україна» один з учасникiв заходу, ведучий програми «Велика полiтика з Євгеном Кисельовим» на телеканалi «Iнтер» Євген Кисельов.

 

«Усiм керувала Дарка Чепак (прес-секретар президента). Жодної "iнтерiвської" "камери, жодного "iнтерiвського" оператора я там не бачив», - наголосив журналiст.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройшла 24 червня. На неї були запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер LIVE» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий «Tkachenko.ua» Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч запрошений головний редактор газети «Сегодня» (Ігор Гужва - ТК) та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк. Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України. Інтерв'ю вийде в ефір телеканалів «Iнтер», «1 +1», Першого нацiонального та ICTV 28 червня.

 

Ранiше в ЗМI з'явилася iнформацiя, що iнтерв'ю з президентом знiмала лише команда «Iнтера».

 

З достовірних джерел ТК стало відомо, що інтерв'ю знімали оператори «Савік Шустер студії».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23337
Читайте також
30.06.2011 16:07
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
40 342
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
oleg_vel
4660 дн. тому
даби че не сморозил
oleg_vel
4660 дн. тому
боїться президент живого ефіру
Президент - боягуз
4660 дн. тому
Боїться двох речей: Юлю та ...себе. Вірніше, своїх вчинків.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду