У президента обіцяють до вересня налагодити синхронний переклад з іноземних мов для журналістів

23 Червня 2011
7729
23 Червня 2011
16:25

У президента обіцяють до вересня налагодити синхронний переклад з іноземних мов для журналістів

7729
У президента обіцяють до вересня налагодити синхронний переклад з іноземних мов для журналістів

Прес-секретар Віктора Януковича Дарка Чепак планує до вересня налагодити синхронний переклад з іноземних мов для журналістів під час офіційних заходів президента. Про це вона розповіла в коментарі «Телекритиці».

 

За її словами, за останній місяць прес-службі вдалося здійснити низку заходів, які допоможуть журналістам висвітлювати роботу президента. Зокрема, на сайті президента стали з\'являтися анонси подій, щотижня відбувається брифінг, для журналістів на виїзні події почали готуватися прес-релізи та інформаційні довідки.

 

«Цього разу, готуючи Раду інвесторів, заздалегідь був опублікований анонс заходів, коментар-пояснення щодо події Андрія Гончарука, радника президента України, після Ради відбувся спільний брифінг Гончарука та інвесторів» - сказала пані Чепак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7729
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду