«Прес-центр» показав претензію Тихого щодо торгівельної марки «Газеты по-киевски»

22 Червня 2011
18897
22 Червня 2011
23:47

«Прес-центр» показав претензію Тихого щодо торгівельної марки «Газеты по-киевски»

18897
«Прес-центр» показав претензію Тихого щодо торгівельної марки «Газеты по-киевски»

Прес-служба видавництва «Прес-центр» у відповідь на коментар колишнього головреда «Газеты по-киевски» Сергія Тихого надала «Детектор медіа» зображення його претензії щодо використання торгівельної марки газети.

 

Як слідує з тексту претензії, 16 травня пан Тихий та інші міноритарні акціонери (Вадим Балицький, Михайло Батіг, Олександр Шингур) запропонували ТОВ «Пресцентр» (видавцю газети) викупити право інтелектуальної власності на ТМ газети. Випуск видання без погодження з правовласниками міноритарні акціонери ГПК вважають порушенням їхніх прав. Вони зауважують, що особу, яка допустила таке порушення і тим самим нанесла їм матеріальну шкоду, може бути притягнуто до відповідальності. Суму доходу, отриману за один (перший) тиждень виходу газети, автори претензії оцінюють у понад 700 тис. грн.

 

У разі непогодження з ними умов використання прав інтелектуальної власності на ТМ акціонери ГПК, наголошується у листі-претензії, будуть змушені звернутися до суду.

 

 

 

Нагадаємо, 22 червня видавець «Газеты по-киевски» повідомив, що з 23 червня випуск газети припиняється через суттєві фінансові претензії Сергія Тихого. Сергій Тихий у коментарі ТК зазначив, що у своїй претензії він та його партнери ніяких конкретних сум не називали (це мало би бути предметом переговорів), тому він не розуміє, про які фінансові вимоги йдеться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18897
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр Михельсон
4684 дн. тому
Коли втришия виганяли Тихого, то і нешанований мною Коломойський, і шанований мною Ткаченко, і навіть президент України на всіх кутках кричали, що це "бізнес-конфлікт". Ну, то нехай розплатятьтся з власниками трейд-марки згідно із законом, і все? Га, мусью Ігарь?
Ну, и что?
4685 дн. тому
Нормально составленная претензия. Их кинули, они хотят получить за это компенсацию. А как должно быть?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду