«Одружений за власним бажанням» для «1+1» знімає продакшн «Роги і копита»

21 Червня 2011
21479
21 Червня 2011
18:28

«Одружений за власним бажанням» для «1+1» знімає продакшн «Роги і копита»

21479
«Одружений за власним бажанням» для «1+1» знімає продакшн «Роги і копита»

Нове реаліті-шоу «1+1» «Одружений за власним бажанням» стартує 30 червня і виходитиме щочетверга о 20:00. Про це ТК повідомили в прес-службі каналу.

 

Програму для «1+1» виробляє продакшн-компанія «Роги і копита» Олександри Лозинської (засновник продакшну - Ігор Пелих). Сама пані Лозинська є продюсером проекту.

 

Нагадаємо, ведучою «Одруженого за власним бажанням» стала Оксана Гутцайт.

 

За форматом, участь у програмі беруть жінки, які тривалий час живуть у цивільному шлюбі. Вони мають взяти ініціативу у свої руки і зробити все можливе, щоб чоловік запропонував одружитись офіційно.

 

«Два дні героїня разом з Оксаною Гутцайт випрацьовує стратегію своєї поведінки і змін, думають над тим, які дії потрібно зробити, що доведуть її обранцю, що вона - та єдина і унікальна, яка піде заради нього на багато. І у фіналі історії жінка придумує і так скеровує ситуацію, щоб у чоловіка був тільки один правильний вибір», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Наприклад, героїв одного з епізодів шоу «Одружений за власним бажанням» знімали вже у пологовому будинку, де дівчина народжувала доньку, а одруженими вони ще не були.

 

У кожній програмі буде представлено по дві такі історії.

 

Нагадаємо, «Одружений за власним бажанням» - це українська адаптація формату Put a Ring on It голландської компанії Talpa.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду