На «Останній герой» пробувалися доярка, народний депутат, помічник міністра фінансів

21 Червня 2011
12991
21 Червня 2011
18:10

На «Останній герой» пробувалися доярка, народний депутат, помічник міністра фінансів

12991
На «Останній герой» пробувалися доярка, народний депутат, помічник міністра фінансів

Телеканал ICTV завершив кастинг для реаліті за форматом Survivor («Останній герой»). Про це повідомляє прес-служба.

 

У результаті були відібрані 16 учасників. Половина з них - зірки шоу-бізнесу, спорту та телебачення.

 

Для іншої половини героїв проекту канал проводив кастинг. За інформацією прес-служби участь у відборі взяло багато екстремалів, які вже побували у гарячих точках або мають незвичне захоплення.

 

«У лавах цих сміливців виявилася несподівана екстремалка - пенсіонерка бабуся Зіна. Донедавна жінка захоплювалася парашутним спортом. Але одного разу під час стрибка у неї не розкрилися основний і запасний парашути... Пенсіонерку лише дивом врятував її інструктор, але бабуся Зіна вирішила і далі наповнювати своє життя адреналіном», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Також намагались пройти відбір пілот, дресирувальник тигрів, доярка, помічник-консультант міністра фінансів, чинний народний депутат України та інші.

 

Переможців звичайного і «зіркового» кастингів канал поки що не розголошує.

 

Нагадаємо, вперше формат Survivor з'явився у Великій Британії у 1992 році, згодом здобув популярність у США, Австралії, Німеччині, Іспанії. У 2001 році цей формат був адаптований «Первым каналом» і в Росії вийшов під назвою «Останній герой». В Україні цей проект транслював «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду