Януковичу в Страсбургу влаштують прес-конференцію лише з журналістами офіційного пулу?

21 Червня 2011
11062
21 Червня 2011
12:29

Януковичу в Страсбургу влаштують прес-конференцію лише з журналістами офіційного пулу?

11062
Януковичу в Страсбургу влаштують прес-конференцію лише з журналістами офіційного пулу?

21 червня після виступу на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбургу президенту Віктору Януковичу влаштують прес-конференцію лише з журналістами офіційного пулу. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела.

 

У розкладі президента ніде не вказано про підхід до преси. Аби уникнути незапланованих запитань сторонніх журналістів, прес-конференцію влаштують у одному з готелів Страсбургу. Для організації прес-конференції поза стінами ПАРЄ вже замовлені автобуси для представників пулу.

 

За інформацією «Української правди», деякі співробітники апарату Адміністрації президента висловлювали незадоволення незручностями, пов'язаними з додатковим пересуванням преси, а також організаційними заходами для влаштування прес-конференції в іншому приміщенні. Втім, остаточне рішення про проведення публічно незаявленої прес-конференції прийнято прес-секретарем президента Даркою Чепак.

 

Слід зазначити, що в будівлі ПАРЄ є всі умови для проведення прес-конференцій будь-якого масштабу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11062
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду