Ганна Герман привітала Наталію Лигачову з нагородою

17 Червня 2011
16299
17 Червня 2011
16:08

Ганна Герман привітала Наталію Лигачову з нагородою

16299
Ганна Герман привітала Наталію Лигачову з нагородою

Радник Президента України Ганна Герман привітала шеф-редактора «Детектор медіа» Наталію Лигачову з отриманням премії «Вільна преса Східної Європи».

 

Розмова відбулася телефоном, якраз коли Наталія Лигачова сідала у літак, щоб повернутися до Києва після церемонії нагородження, що проходила у Нобелівському інституті в Осло (Норвегія).

 

Ганна Герман зазначила, що Наталія Лигачова справді заслужила таку високу нагороду та побажала Наталії Лигачовій успіхів у відстоюванні прав і свобод журналістів в Україні.

 

Нагадаємо, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова стала лауреатом премії «Вільна преса Східної Європи», яка вручається журналістам і мас-медіа Росії, Білорусі, України, Азербайджану і Вірменії. Окрім Наталії Лигачової премії отримали журналісти Наталія Іванишина з газети «Усть-илимская правда» (Усть-Ілимськ, Іркутська область, Росія), Марина Коктиш із газети «Народная воля» (Мінськ, Білорусь) і Замін Хаджи з Баку (Азербайджан), а також тижневик «Черновик» із Махачкали (Республіка Дагестан, Росія) і новинний інтернет-портал A1+ з Єревана (Вірменія).

 

Церемонія нагородження відбулася 15 червня в Нобелівському інституті в Осло (Норвегія).

 

Премія імені Герда Буцеріуса «Вільна преса Східної Європи» вручається щорічно, починаючи з 2000 року, журналістам та засобам масової інформації за їхню якість, професіоналізм і громадянську мужність. Премія спрямована на заохочення тих журналістів, які, незважаючи на офіційний тиск та економічні труднощі, кидають виклик цензурі у всіх її виявах, у тому числі й самоцензурі. З 2004 року премію вручає німецький фонд «Час» імені Ебелін і Герда Буцеріуса (Zeit-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius) у співпраці з норвезьким фондом «Свобода слова» (Institusjonen Fritt Ord).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16299
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Цікавий
4665 дн. тому
Це велика честь для пані Наталі - привітання від самої Герман! І звісно, заслуговує окремої новини.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду