Радіодіджей Анатолій Анатоліч стане одним з ведучих «Голосу країни»

17 Червня 2011
14688
17 Червня 2011
15:12

Радіодіджей Анатолій Анатоліч стане одним з ведучих «Голосу країни»

14688
Радіодіджей Анатолій Анатоліч стане одним з ведучих «Голосу країни»

Анатолій Анатоліч, ведучий радіостанції «Хіт ФМ», який озвучує шоу «Голос країни», стане одним із його ведучих на етапі прямих ефірів. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Анатоліч буде ведучим із «редруму» - місця, де учасники після виступу збираються в очікуванні результатів голосування і у прямому ефірі спілкуються з ведучим та відповідають на запитання через соціальні мережі Facebook, Вконтакті, Twitter (аналог «грінруму» на «Євробаченні»).

 

«Я спостерігаю за подіями на шоу від початку, переживаю за всіх учасників, хоча, звичайно, особисто з ними поки що не знайомий. Але з деякими вже "зафрендилися" у соціальних мережах! На етапі прямих ефірів я й буду сполучною ланкою між учасниками та їхніми шанувальниками у Facebook, Вконтакті, Twitter. Разом дізнаємось всі цікаві факти про життя найкращих вокалістів України!», - говорить Анатолій Анатоліч.

 

Нагадаємо, у черговому випуску 19 червня розпочнеться новий етап шоу «Голос країни» - так звані вокальні бої «один на один». За умовами боїв зіркові тренери розділять вокалістів своїх команд на пари, кожна з яких отримає пісню для спільного виступу. У результаті визначиться переможець кожного з дуетів, який і продовжить участь у шоу. Таким чином, після боїв із 56 вокалістів у шоу залишиться 24.

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому 4 зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт на запис та реліз власного альбому у найбільшій рекординговій компанії світу - Universal Music. Шоу веде Андрій Доманський. Музичний продюсер - Костянтин Меладзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14688
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду