ZIK запустив новий проект до Євро-2012

16 Червня 2011
12443
16 Червня 2011
14:07

ZIK запустив новий проект до Євро-2012

12443
ZIK запустив новий проект до Євро-2012

Львівський телеканал ZIK запустив новий проект «Об'єкт 2012. Уся правда про Євро!». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

За словами керівника програми Михайла Куруса, журналісти-детективи проекту намагатимуться відкрити «завісу таємничості» та показати, як насправді відбувається підготовка до Євро-2012.

 

Як зазначається, основна мета «Об'єкту 2012» - скерувати чиновників робити корисні для громади дії та вчинки, не витрачати нецільово багатомільйонні державні кошти, виділені на підготовку до футбольного чемпіонату.

 

«Це не спортивна програма, а соціальна. Проводитимемо журналістські розслідування, відшуковуватимемо, як саме до Євро-2012 готується Львів. Чи правильно освоюють кошти, як будують об'єкти, чи щось десь не губиться? І, взагалі, чи готове місто Львів достойно приймати футбольний чемпіонат?», - наголошує генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

 

«Об'єкт 2012. Уся правда про Євро!» стартувала 14 червня і надалі виходитиме щовівторка о 22:20.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду