Заступником гендиректора «Укрінформу» призначена Тетяна Варварська

10 Червня 2011
13444
10 Червня 2011
14:42

Заступником гендиректора «Укрінформу» призначена Тетяна Варварська

13444
Заступником гендиректора «Укрінформу» призначена Тетяна Варварська

Кабінет Міністрів призначив Тетяну Варварську заступником генерального директора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ». Відповідне розпорядження № 482-р від 6 червня оприлюднене на урядовому порталі.

 

Тетяна Варварська повідомила «Детектор медіа», що в «Укрінформі» опікуватиметься фінансовими питаннями.

 

З 2006 року пані Варварська працювала в Міністерстві фінансів, де пройшла шлях від головного економіста до заступника директора департаменту з фінансово-економічних питань, бухгалтерського обліку та фінансової звітності. До цього працювала в Державному казначействі. За освітою - фінансист, закінчила Київський національний торговельно-економічний університет.

 

Нагадаємо, 18 травня уряд призначив гендиректором «Укрінформу» Олександра Децика, який до цього був кореспондентом інформаційного агентства «Інтерфакс».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду