ТЕТ запускає шоу світської хроніки «Дурнєв +1»

7 Червня 2011
28368
7 Червня 2011
19:30

ТЕТ запускає шоу світської хроніки «Дурнєв +1»

28368
ТЕТ запускає шоу світської хроніки «Дурнєв +1»

Телеканал ТЕТ у червні запускає нове шоу власного виробництва «Дурнєв + 1». Про це повідомляє прес-служба.

 

Це буде програма світської хроніки з елементами провокації. Ведучі Олексій Дурнєв та Дарина Ши відвідуватимуть вечірки та ставитимуть гостям «безглузді та абсурдні на перший погляд» запитання.

 

Канал заявляє, що «подібного ще не було в українському ефірі», і колись ця програма була можливою тільки в інтернеті. «Ведучі розвінчують пафос столичної тусовки та роблять це з майстерним стьобом», - анонсує ТЕТ.

 

Програма стартує 27 червня і виходитиме щопонеділка о 23:00.

 

Окрім цього, влітку ТЕТ покаже російський серіал «Барвіха» про «золоту молодь» і його продовження «Золоті» (прем'єра в Україні), що виходили на російському каналі ТНТ. Як писала ТК, минулого року «Барвіха» виходила на «1+1». На ТЕТі «Барвіха» виходитиме з 27 червня, з понеділка по четвер, о 22:00.

 

Також у червні по буднях на ТЕТі стартує ще один прем'єрний для України американський серіал «Антураж» про «кухню голлівудського життя зблизька». У США він виходить на HBO.

 

Як повідомляла ТК, 18 червня на ТЕТі розпочнеться реаліті-шоу власного виробництва «Королева балу». Програма виходитиме щосуботи о 18:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду