СКМ шукає інтернет-проекти для об’єднання з порталом tochka.net

7 Червня 2011
14368
7 Червня 2011
15:57

СКМ шукає інтернет-проекти для об’єднання з порталом tochka.net

14368
СКМ шукає інтернет-проекти для об’єднання з порталом tochka.net

Медіагрупа «Україна» продовжує шукати інтернет-проекти для купівлі і подальшого об'єднання з порталом «Точка» (tochka.net). Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповіла голова наглядової ради групи, директор з розвитку медійного напряму бізнесу ЗАТ  «Систем Кепітал Менеджмент» Катерина Лапшина.

 

За її словами, групу цікавлять великі проекти, які допоможуть «Точці» обійняти третє місце за розміром аудиторії після «росіян».  Нагадаємо, за даними компанії Gemius, перші дві позиції за охопленням аудиторії в Україні займають yandex.ua і mail.ru відповідно (останні дані у відкритому доступі - за квітень 2011 року; компанія моніторить відвідуваність лише тих сайтів, із якими в неї є відповідна домовленість).

 

Розглядаються кілька варіантів: в одних об'єкт для об'єднання з «Точкою» один, в інших їх декілька.

До кінця літа, гадає Катерина Лапшина, переговори мають завершитися.

 

Нагадаємо, раніше СКМ вів переговори щодо купівлі KP Media, але засновник холдингу Джед Санден надав перевагу іншим інвесторам - Українському медіахолдингу і Петру Порошенку.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14368
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DD
4319 дн. тому
Куда направлять предложения и кому их адресовать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду