Сергій Кузін – музичний продюсер «Фабрики зірок – 4»

28 Травня 2011
14193
28 Травня 2011
16:27

Сергій Кузін – музичний продюсер «Фабрики зірок – 4»

14193
Сергій Кузін – музичний продюсер «Фабрики зірок – 4»

Музичним продюсером четвертого сезону «Фабрики зірок» на Новому каналі, який стартує восени цього року, став генеральний директор радіостанції «Русское радио Украина» і телеведучий Сергій Кузін. Про це повідомлено на сайті каналу.

 

Сергій Кузін пояснив, що прийняв цю пропозицію, тому що не звик відмовлятися від складних професійних завдань. За словами музичного продюсера «Фабрики зірок - 4», в популяризації пісень фабрикантів буде задіяно максимальну кількість ресурсів, про учасників шоу заговорять радіокомпанії «Русское радио Украина», «Хіт FM», Kiss FM і Radio ROKS.

 

Пан Кузін планує продюсувати учасників «Фабрики зірок - 4» і після закінчення проекту. Крім того, переможець шоу отримає квартиру в Києві.

 

Як писала ТК, продюсерами шоу будуть Ірина Лисенко, Оксана Панасівська, Вікторія Забулонська та Дмитро Царенко.

 

Нагадаємо, що музичним продюсером першої «Фабрики зірок» був Юрій Нікітін, другий сезон продюсувала Наталя Могилевська, третій - композитор Костянтин Меладзе.

 

«Фабрика зірок» - формат нідерландської компанії Endemol, реалізований уже в більш як 50 країнах. Новий канал придбав його у 2007 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14193
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
наташа
4709 дн. тому
Это не просто УЖАС,а просто ужас,ужас,ужас!Могилевскую вытерпели,но это перебор.Да и вообще такое впечатление,что всю политику нового канала делает Кузин.Цибульская,Шабанов,Эрика-все его выдвиженцы.Новый-прощай!
Rkritik
4716 дн. тому
Опять этот дебилоид будет "пудрить мозги" нашей молодёжи! Печально!!
kymur
4716 дн. тому
ясно - дивитись не буде що(((((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду