Компанії Film.ua пройшли сертифікацію на захист від піратства

27 Травня 2011
13719
27 Травня 2011
17:45

Компанії Film.ua пройшли сертифікацію на захист від піратства

13719
Це дозволить їм працювати з великими міжнародними кіностудіями
Компанії Film.ua пройшли сертифікацію на захист від піратства

У травні 2011 року компанії Digital Cinema Ukraine та PostModern пройшли аудит та отримали сертифікацію міжнародної мережі CDSA (The Content Delivery and Storage Association). Про це повідомляє прес-служба групи Film.ua, до якої входять компанії.

 

Сертифікація CDSA свідчить, що весь контент, з яким працюють компанії, захищений від піратських копій.

 

За словами директора PostModern Єгора Олесова, втрати світових виробників кіно через піратство за рік в середньому складають мільярди доларів США: «А Україна одна з лідерів «піратського хіт-параду».

 

«До проходження аудиту та отриманню сертифікату CDSA ми готувались майже півроку. Була розроблена та впроваджена ціла система правил загальної безпеки, а також програми, зберігання та обліку контенту», - зазначив пан Олесов. За його словами  компанія вклала значні кошти у підсилення безпеки офісу.

 

«Такий сертифікат надійності - серйозний прогрес для України на шляху співпраці зі світовими лідерами медіа-бізнеса, мейджорами», - зазначив директор компанії Digital Cinema Ukraine Юрій Прилипко.

 

«Детектор медіа» попросила фахівців прояснити, які переваги дає наявність сертифікації. За словами продюсера візуальних ефектів Леонід Карачко, великі студії-виробники можуть впевнено працювати з сертифікованими компаніями і «не боятись, що їх матеріали і контент "витече" назовні». «З одного боку такий аудит вимагає серйозних грошових, людських і часових ресурсів. Не кожна компанія зможе собі це дозволити. Що скільки коштує, триває і які технічні вимоги повинні бути дотримані можна глянути на сайті. З другого боку, такий сертифікат суттєво покращує позицію компанії на міжнародному ринку, піднімає рівень довіри до неї. Це сприятиме участі у великих світових проектах», - зазначив він.

 

На його думку, незабаром більшість компаній вимагатимуть від партнерів сертифікацію CDSA в обов'язковому порядку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду