Російських телевізійників побили співробітники супермаркету

26 Травня 2011
23458
26 Травня 2011
14:21

Російських телевізійників побили співробітники супермаркету

23458
Журналісти знімали сюжети про прострочені продукти
Російських телевізійників побили співробітники супермаркету

25 травня увечері адміністрація та служба безпеки продуктового супермаркету «Пятерочка» у Москві побила кореспондентів телеканалів РЕН ТВ, «Пятый» і «Первый», які звернулися до них по коментар. Про це повідомляється на сайті РЕН ТВ.

 

Знімальні групи телеканалів разом з юристами правозахисної організації РАБКРИН зафіксували численні порушення зберігання молочних і дитячих продуктів харчування в цьому магазині і намагалися отримати пояснення в адміністратора. Однак замість цього він накинувся на них. Йому на допомогу прийшла служба безпеки супермаркету, яка почала бити журналістів.

 

Унаслідок бійки оператор РЕН ТВ Володимир Букатка отримав струс мозку і перелам пальців ноги зі зміщенням. Юристи РЕН ТВ уже підготували звернення до Хорошівської міжрайонної прокуратури за фактом нанесення тілесних ушкоджень і псування майна.

 

РЕН ТВ стверджує, що бригада поліції Хорошевського відділу, яка приїхала на місце події, не стала втручатися в конфлікт.

 

На запит журналістів РЕН ТВ піар-менеджмер X5 Retail Group, якій належить мережа «Пятерочка», Варвара Стоянова заявила, що «журналісти отримали по заслузі».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду