Єврейський канал Рабиновича стартує в тестовому режимі наприкінці червня

24 Травня 2011
21646
24 Травня 2011
14:50

Єврейський канал Рабиновича стартує в тестовому режимі наприкінці червня

21646
Нацрада прийняла рішення про видачу ліцензії
Єврейський канал Рабиновича стартує в тестовому режимі наприкінці червня

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 травня видала ліцензію на супутникове мовлення телеканалу Jewish News One Вадима Рабиновича - інформаційного каналу для єврейської громади. Таким чином Нацрада задовольнила заявку ТОВ «Аппіа».

 

За словами начальника юридичного відділу каналу Марії Швець, Jewish News One розпочне тестове мовлення 15-20 червня. Компанія планує отримати дві ліцензії: на територію України та інших країн у межах зони впевненого прийому супутника Astra 4A (мовлення українською мовою) та на закордонне мовлення. «Зараз ми просимо про видачу ліцензії на Україну», - сказала вона.

 

Українська версія Jewish News One мовитиме цілодобово, 75% - українською мовою, 25% - англійською з перекладом на українську в рухомому рядку.

 

Телеканал матиме три редакції: у Києві (31 працівник), у Брюсселі (8 співробітників) і Тель-Авіві (8 співробітників).

 

В ефір виходитимуть відеоновини і студійні програми, у тому числі на соціальні теми про життя єврейської громади. Інформація подаватиметься «крізь призму єврейської точки зору».

 

До складу редакційної ради каналу входять Пітер Дікінсон (генеральний продюсер Jewish News One), Лаврентій Малазонія (генеральний продюсер News One Вадима Рабиновича) і Володимир Орлов (керівник музичного каналу OTV Вадима Рабиновича).

 

Як повідомляла ТК, під час попереднього розгляду заявки Jewish News One Нацрада перенесла розгляд питання, оскільки не знала, як ліцензувати канал з кількома мовними доріжками. Зрештою, телеканал вирішив подати заявки на дві окремі ліцензії - на українську версію та на закордонне мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21646
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жаль
4713 дн. тому
Угу, печально.
Заздрісник
4713 дн. тому
Господи! Ну чому в українців немає жодного телеканалу, який би показував світ "крізь призму" УКРАЇНСЬКОЇ точки зору ?! Без російськомовного сміття, яке заполонило наш ефір.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду