Канал «24» впровадив систему кастомізованої підписки на новини

24 Травня 2011
13011
24 Травня 2011
11:19

Канал «24» впровадив систему кастомізованої підписки на новини

13011
Канал «24» впровадив систему кастомізованої підписки на новини

Телеканал новин «24» розробив і впровадив на порталі 24tv.ua систему кастомізованої підписки на новини. Про це повідомляє прес-служба каналу, стверджуючи, що наразі жоден сайт в Україні такого сервісу не надає і не оголошував про його розробку.

 

Сервіс дозволяє підписатися на новини з будь-якої теми і вибрати зручний спосіб їх доставки. Працює доставка на персональну сторінку в Facebook, у Twitter, або на електронну пошту регулярною підбіркою. Також кастомізований список новин можна переглянути і безпосередньо на сайті.

 

На сайті працює система логування через Facebook, Twitter, Google та ще сім інших ресурсів. Користувачам не потрібно додатково реєструватися на сайті - достатньо мати екаунт в одному з них.

 

Також вдосконалено систему коментарів. Тепер коментар користувача автоматично може відправлятися одночасно на сайт, Facebook та Twitter. Біля коментарів з'явилася кнопка «Подобається», яка є лічильником і одночасно виконує функцію соціальної мережі, з якої зареєструвався користувач (наприклад, на Facebook він публікує лінк на матеріал з можливістю залишити коментар).

 

У найближчих планах компанії - інтеграція с соціальною мережею «Вконтакте» і презентація оновленого сайту «Футбол24».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду