«1+1» адаптує британський серіал і планує продати «Без мандата»

23 Травня 2011
20198
23 Травня 2011
17:28

«1+1» адаптує британський серіал і планує продати «Без мандата»

20198
«1+1» адаптує британський серіал і планує продати «Без мандата»

Канал «1+1» планує адаптувати британський серіал «Безсоромні». Про це розповів генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко в інтерв'ю газеті «Сегодня».

 

«У моді серіали нового характеру, до адаптації одного з таких ми приступаємо, це "Безсоромні" - про людей, які живуть за межею бідності, але ставляться до життя легко і з гумором вирішують багато проблем», - сказав пан Ткаченко.

 

Зазначимо, британська версія серіалу «Безсоромні» (Shameless) виходила на каналі Channel 4, а однойменна американська - на каналі Showtime. В основі сюжету фільму - неблагополучна сім'я Френка Галлагера, батька-одинака, у якого шестеро дітей. У той час, як він проводить свої дні в алкогольному сп'янінні, його діти вчаться жити самостійно.

 

Також генеральний директор «1+1» заявив про те, що наразі ведуться переговори про продаж української версії реаліті-шоу «Без мандата» британським розробникам цього формату. «Майже усі шоу можна адаптувати, та й так, щоб їх ще потім захотіли перекупити, як було з нашим "Без мандату". Британські розробники цього формату ведуть з нами переговори про покупку адаптованої версії їх проекту», - розповів Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, проект «Без мандата» стартував на телеканалі «1+1» у вересні цього року. За правилами шоу, політик п'ять днів живе у звичайній українській родині: допомагає по господарству, виходячи з бюджету сім'ї. Як уже писала ТК, в останньому сезоні в шоу «Без мандата», окрім політиків, участь також брали представники шоу-бізнесу, а проект мав назву «Без мандата і гламуру».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду