Роман Заяць очолив «FM Галичина»

20 Травня 2011
23081
20 Травня 2011
17:07

Роман Заяць очолив «FM Галичина»

23081
Роман Заяць очолив «FM Галичина»

Роман Заяць, екс-директор львівської станції «РадіоМан», керівник і засновник «Українсько-польської радіошколи» та онлайн-проекту MJoy Radio став генеральним директором радіомережі «FM Галичина» (ТОВ «ТРК "Галичина"»). Про це повідомляє «Вголос».

 

«Впродовж березня тривали перемовини щодо коректив програмного продукту радіо "Галичина", проводив моніторинг радіо як зовнішній консультант. На початку квітня отримав пропозицію витягнути радіо з кризової ситуації», - розповів Роман Заяць в інтерв'ю виданню, відповідаючи на запитання, як сталося, що він очолив «FM Галичина».

 

Як уточнив «Детектор медіа» Роман Заяць, попередній директор радіомережі Ірина Сандуляк разом з командою запустили радіостанцію, чим зробили значний шмат організаційної та технічної роботи.

 

Також пан Заяць повідомив ТК, що разом з ним на «FM Галичина» прийшли журналіст Юрко Залізняк, який працював на «РадіоМан» і радіо «Люкс», і піар-менеджер Ірина Янкевич.

 

За інформацією ТК, Ірина Сандуляк перейшла працювати програмним директором на телеканал ZIK.

 

«FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. Радіо сьогодні виходить на 11 частотах у Львові та всіх районах Львівської області, а також у Шацьку на Волині. У березні ТРК «Галичина» виграла конкурс на частоти у Тернополі та Луцьку.

 

За даними державного реєстру телерадіоорганізацій, власником ТОВ «ТРК "Галичина"» є львівське ТОВ «Енергія консалтинг», яке пов'язують зі львівськими бізнесменами Ярославом і Богданом Дубневичами. Цій компанії також належить «Львівська газета».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Вголос»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23081
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4696 дн. тому
Слухати будуть., питання в тому, на скільки далеко підуть інвестори, бо ж добре відомо чому розлетілось 4u. Я так зрозумів, що криза була і до Заяца.
Слухач
4696 дн. тому
Буде ще одна спроба радіо "Ман" №2 - прикро, не слухатимуть галичани такий формат радіо, буде "файне радіо", але для вузькогог кола слухачів. І все закінчиться аналогічно як почив у Бозі перший "Ман"... Ще своїх колишніх працівників має намір привести на "Галичину" - от це буде жах!!! До речі, "ФМ Галичина" як не мала, так і не має власної частоти у Львові - сигнал рентранслює інша місцева ТРК, де інший власник і, зрештою, за ліцензією має бути зовсім інший формат і програмне наповнення! А Р.Заяць взагалі немає жодногго відношення до львівського ефіру "ФМ Галичина" - хотілося аби він його і далі не мав!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду