Заслужений журналіст наклав на себе руки

20 Травня 2011
13587
20 Травня 2011
16:50

Заслужений журналіст наклав на себе руки

13587
Заслужений журналіст наклав на себе руки

У місті Хотин Чернівецької області наклав на себе руки колишній головний редактор газети «Хотинські вісті», заслужений журналіст України Василь Бурлака. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на інформацію свого кореспондента.

 

Тіло загиблого вдома у денний час виявила дружина.

 

Василю Бурлаці було 62 роки. До весни 2010 року він працював головним редактором «Хотинських вістей». Потім районна рада розірвала з ним контракт у зв'язку із завершенням терміну дії. До вересня 2010 року працював у газеті журналістом.

 

Факт самогубства підтвердив прокурор Хотинського району Василь Гінгуляк.

 

Видимих причин для такого вчинку джерела не називають. Правоохоронці з'ясовують обставини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13587
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
колега
4696 дн. тому
Василь Петрович був дуже порядною людиною, газету підняв на високий рівень... а влада в райраді помінялася, от і пояснили журналісту, як треба працювати... а потім звільнення... колектив промовчав, коли виганяли редактора... зате у "Хотинський вістях" тепер своя людина працює - знає як писати
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду