НРКУ проведе радіоміст з Болгарією

19 Травня 2011
16602
19 Травня 2011
09:03

НРКУ проведе радіоміст з Болгарією

16602
НРКУ проведе радіоміст з Болгарією

24 травня, у День слов\'янської писемності і культури Національна радіокомпанія України проведе радіоміст Київ-Софія.

 

Радіоміст вийде на Першому каналі УР о 13.10 з повтором о 17.10.

 

Гість софійської студії - Георгій Марков, академік, директор Інституту історії Болгарської Академії Наук. Гість студії у Києві - Микола Жулинський, директор Інституту літератури імені Тараса Шевченка НАН України. Ведучий - Роман Коляда.

 

Учасники ефіру говоритимуть про історичні аспекти розвитку слов\'янських народів (зокрема українського й болгарського), існування і розвиток національних мов за умов експансії сусідніх держав, зв\'язок між розвитком національної мови і розвитком національної культури, державності, релігії; а також про реалізацію Хартії регіональних мов, національні мови і глобалізацію та уніфікацію.

 

За словами генерального директора НРКУ Тараса Аврахова, мова - це лише одна з низки спільних тем наступних програм, які готуватимуться у співпраці з болгарськими колегами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду