Meta.ua продаватиме українську рекламу в ICQ і розроблятиме спеціальну версію месенджера

18 Травня 2011
13308
18 Травня 2011
13:07

Meta.ua продаватиме українську рекламу в ICQ і розроблятиме спеціальну версію месенджера

13308
Meta.ua продаватиме українську рекламу в ICQ і розроблятиме спеціальну версію месенджера

Сервіс ICQ, який входить до Mail.Ru Group, розробляє спільно з українським інтернет-ресурсом Meta.ua спеціальну версію месенджера, в яку будуть тісно інтегровані сервіси порталу. Крім того, Meta.ua продаватиме рекламу в ICQ українським компаніям. Про це повідомляє прес-служба Mail.Ru Group.

 

Спеціальна версія програми оформлена в стилі, звичному для відвідувачів проеку Meta.ua. Користувачі месенджера зможуть отримати доступ до новин України і окремих її регіонів, місцевої погоди, курсів валют, а також новин самого проекту Meta.

 

На думку Mail.Ru Group, можливість просування товарів і послуг серед багатомільйонної аудиторії всесвітньо відомого месенджера «викличе широкий інтерес серед українських компаній»: «Дослідження показують, що з програмами для обміну миттєвими повідомленнями користувачі в рамках одної сесії зазвичай працюють довше і активніше, ніж зі звичайними сайтами, що збільшує тривалість контакту з аудиторією і, відповідно, підвищує ефективність рекламної кампанії», - йдеться у повідомленні.

 

На наступному етапі інтеграції у користувачів поштового сервісу і інших комунікаційних проектів Meta.ua з\'явиться можливість отримувати прямо в ICQ попередження про нові листи, особисті повідомлення, записи в блогах, на форумах тощо.

 

 «У розвитку ICQ один із найбільш важливих для нас факторів - задоволеність користувачів... Саме тому ми приділяємо серйозну увагу створенню спеціальних версій месенджера для жителів різних країн, які були би налаштовані у відповідності з їх персональними вподобаннями», - коментує Олександр Горний, керівник проекту ICQ.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13308
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду