Перший автомобільний планує показувати «Формулу-1», GP-2, GP-3 і Porsche Cup

5 Травня 2011
10153
5 Травня 2011
18:48

Перший автомобільний планує показувати «Формулу-1», GP-2, GP-3 і Porsche Cup

10153
Перший автомобільний планує показувати «Формулу-1», GP-2, GP-3 і Porsche Cup

Перший автомобільний веде переговори з компанією Chervonenko Racing (власник прав на показ «Формули-1» в Україні на 2011-2013 роки) про трансляцію на каналі автоперегонів «Формула-1», GP-2, GP-3 і Porsche Cup. Про це повідомила генеральний продюсер каналу Ірина Твердовська.

 

За її словами, «Формулу-1» канал транслюватиме не в прямому ефірі, оскільки ці права передані Першому національному. «А ось GP-2, GP-3 і Porsche Cup ми, скоріш за все, покажемо в реальному часі», - зазначила вона.

 

Також канал планує показати і Перегони вантажівок.

 

До нового телевізійного сезону Перший автомобільний готує документалістики: нові випуски «Автобіографії», цикл про незвичну техніку - вантажівки, комбайни. «Ми хочемо зробити ставку на пізнавальні програми і за можливості піти від розважалівки (подібного продукту і на інших каналах вистачає) в бік інформаційних програм - з технічної, споживацької, історичної, спортивної тематики», - додала пані Твердовська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10153
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пакращувач
3945 дн. тому
Да кому он нужен, ваш канал, еще и в ирлетто закодированый и фррмула в записи? Удалил из тюнера как и многие другие. Наедитесь денежкой аж ложить нема куда будет
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду