Фонд Ахметова запускає освітній проект для викладачів журналістики

21 Квітня 2011
5968
21 Квітня 2011
16:40

Фонд Ахметова запускає освітній проект для викладачів журналістики

5968
Фонд Ахметова запускає освітній проект для викладачів журналістики

Фонд Ріната Ахметова запускає новий освітній проект для викладачів журналістики «Новітні медіа у вузах України». Конкурс на участь у ньому стартує з 21 квітня 2011. Про це повідомляє прес-служба фонду.

 

Мета проекту - навчити викладачів журналістських вузів та кафедр викладанню online-журналістики задля запровадження навчального курсу новітніх медіа в українських вузах.

 

Навчання безкоштовне. Воно відбуватиметься у вигляді дво- або триденних модулів протягом 8 місяців. Кожен модуль присвячений різним аспектам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. Лекції читатимуть українські та закордонні викладачі. Навчальна програма базується на проекті фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету «Києво-Могилянська академія» «Журналістика цифрового майбутнього».

 

Як уточнили ТК у прес-службі, проект наразі розрахований на 10 викладачів з 5 вузів України. Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати заповнену аплікаційну форму. Більш детальні вимоги до конкурсантів були розіслані кожному вузу окремо. Як зазначив Олександр Власенко, керівник проектів напрямку «Освіта» фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», основна вимога до навчальних закладів це готовність запустити у 2012-2013 роках предмет «Новітні медіа».

 

Також він зазначив, що для відбору учасників буде створена спеціальна комісія з експертів та фахівців ринку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду