Олексій Газубей: «Газета по-киевски» відновить вихід 28 квітня (ОНОВЛЕНО)

19 Квітня 2011
14924
19 Квітня 2011
12:47

Олексій Газубей: «Газета по-киевски» відновить вихід 28 квітня (ОНОВЛЕНО)

14924
Олексій Газубей: «Газета по-киевски» відновить вихід 28 квітня (ОНОВЛЕНО)

Орієнтовно 28 квітня (четвер) після півторамісячної перерви вийде «Газета по-киевски». Про це «Детектор медіа» повідомив новий головний редактор видання Олексій Газубей.

 

За його словами, редакція вже готова працювати у звичному режимі, але у в'язку з перервою у господарській діяльності потрібно відновити договори з партнерами та зробити інші кроки.

 

Газета збереже свою періодичність - 5 разів на тиждень - і ціну. Видання вийде у звичному форматі: «Ми хочемо, щоб читачі отримали свою улюблену газету, до якої вони звикли, тому ніяких кардинальних змін у виданні зараз не буде», - повідомив він.

 

Мова йде лише про київський випуск. Регіональні друковані видання виходити не будуть, але продовжиться робота над їхніми інтернет-версіями.  

 

На питання про те, як його сприйняв колектив, пан Газубей сказав: «Усі ж усе розуміють».

 

За його словами, із колективом газети частково вже розрахувалися, а залишкову заборгованість мають виплатити цього тижня.

 

Нагадаємо, 11 квітня Олексій Газубей був призначений головним редактором «Газеты по-киевски».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14924
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ммм
4746 дн. тому
ну, пан Игорь, Вас ведь работать никто не заставляет. После праздников заявление на стол об увольнении, а журналистов и редакторов рубрик вольно-бродяще-кофейно-кулерного-вкурилке шибздящего жанра сейчас и без вас хватает - только свитстни про вакансию... так что не нужно тут вумничать. Тем более, что Ваш предыдущий босс, умудрившийся к своим просчетам приплести целый ряд ВООБЩЕ не винных людей , ну, скажем так, откровенно не прав. И вот еще что, сложно все-таки объяснить людям, любым людям, дефицит бюджета газета в миллионы долларов в год...Или, вам, Игорек, ушедший главред платил зарплаты в 500 тыщь?!
Ігор
4748 дн. тому
пан Газубей сказав: «Усі ж усе розуміють». Отож бо, пане Газубею! Так зрозумійте й Ви
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду