«Україна» запустить підсумковий тижневик з Данилевичем

19 Квітня 2011
15343
19 Квітня 2011
12:13

«Україна» запустить підсумковий тижневик з Данилевичем

15343
«Україна» запустить підсумковий тижневик з Данилевичем

Андрій Данилевич вестиме авторський підсумковий проект на ТРК «Україна». Про це він розповів «Детектор медіа».

 

Інформаційно-аналітична програма називатиметься «События недели» і виходитиме о 19.00 у неділю.

 

Нагадаємо, раніше проект з такою ж назвою виходив на ТРК «Україна», його ведучим був Юрій Сугак. Однак, за словами пана Данилевича, тепер програма матиме інший формат. «Тоді проект виходив з Донецька. Оскільки вже два місяці як усі новини переїхали до Києва, то тепер усі зусилля спрямовані на посилення новинного та інформаційно-аналітичного мовлення на каналі, проводиться рестарт команди. І цей проект якраз і є однією із цих змін», - зазначив пан Данилевич.

 

Проект стартує 1 травня, хронометраж - 30 хвилин.

 

«Програма вирізнятиметься подачею та картинкою. Це буде авторський проект, і це наш погляд на події в Україні та світі, - розповів Андрій Данилевич. - Проект робитиметься на базі нової студії каналу. До того ж у нас буде новий підхід до поведінки журналістів у кадрі. Починаючи від одягу і стилю і закінчуючи поведінкою у кадрі».

 

За його словами, журналісти окремо не працюватимуть над розробкою своїх тем, натомість команда «Событий недели» працюватиме разом над кожним епізодом програми.

 

«На багатьох інших каналах цей процес покинутий на самотік, кожен сам щось робить (я це знаю, бо мав досвід роботи на багатьох подібних проектах). І за таких умов втрачається якість, а ми сподіваємося максимально прискіпливо ставитись до всіх нюансів», - сказав він.

 

Нагадаємо, раніше Андрій Данилевич вів на ТРК «Україна» «Відкритий доступ». Проект почав виходити в травні 2010 року і був продовжений восени. Однак на початку 2011 року програма припинила свій вихід.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15343
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4749 дн. тому
істина... гі*но не тоне...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду