Через Януковича журналістів понад 40 хвилин протримали на дорозі

16 Квітня 2011
17372
16 Квітня 2011
17:30

Через Януковича журналістів понад 40 хвилин протримали на дорозі

17372
Через Януковича журналістів понад 40 хвилин протримали на дорозі

Автобус, у якому їхали понад 40 журналістів з Єнакієвого до Донецьку, через проїзд кортежу президента Віктора Януковича був зупинений більш ніж на 40 хвилин. Про це повідомляє УНІАН.

 

16 квітня на дорозі біля селища Корсунь за 1 км до міжміської траси працівники ДАІ зупинили автобус, пояснивши свої дії необхідністю пропустити кортеж президента.

 

Автобус з журналістами і ще близько 20 автомобілів і пасажирських автобусів простояли в очікуванні дозволу проїхати далі більше 40 хвилин.

 

За інформацією «Української правди», станом на той час, коли була заблокована дорога, Янукович перебував у Єнакієвому на неофіційних заходах у ресторані.

 

У суботу, 16 квітня Янукович перебував у Єнакієвому з нагоди 90-річчя з дня народження льотчика-космонавта Георгія Берегового.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17372
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
don
4756 дн. тому
А можно по-подробнее: какую роль в жизни ВФ сыграл этот уважаемый космонавт? Чем он в отличие от других космонавтов заслужил такое внимание аж целого президента? Пусть даже и земляка... То, что ВФ не забывает старых услуг - похвально, но почему о них молчат наши независимые СМИ? Может, люди, которых держали на дороге по этому случаю, по человечески поймут и простят его?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду