Присяжнюк запевняє, що задоволений своїм інтерв’ю Kyiv Post і не причетний до конфлікту в редакції

15 Квітня 2011
26714
15 Квітня 2011
19:28

Присяжнюк запевняє, що задоволений своїм інтерв’ю Kyiv Post і не причетний до конфлікту в редакції

26714
«Попередньо було домовлено, що текст інтерв’ю вийде без погодження»
Присяжнюк запевняє, що задоволений своїм інтерв’ю Kyiv Post і не причетний до конфлікту в редакції

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк заявляє, що задоволений своїм інтерв'ю, яке вийшло друком у газеті Kyiv Post 15 квітня. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

 

«Я з глибокою повагою ставлюся до кожного працівника газети Kyiv Post і вважаю її однією з найкращих газет України. Саме тому я сам запропонував журналістам цього поважного видання відповісти на всі їхні запитання до мене, як до Міністра аграрної політики та продовольства України», - цитує прес-служба міністра, який перебуває у складі урядової делегації України в Китаї.

 

За інформацією прес-служби, 6 квітня в міністерстві було зареєстровано запит від журналіста газети Kyiv Post Романа Олеарчука щодо інтерв'ю з Миколою Присяжнюком. 12 квітня журналісти газети Роман Олеарчук, Влад Лавров та Джозеф Сивенький взяли інтерв'ю. «Попередньо було домовлено, що текст інтерв'ю вийде без погодження», - наголошує прес-служба.

 

Міністерство аграрної політики та продовольства України запевняє, що не має жодного відношення до конфліктів всередині редакції газети Kyiv Post і жодна посадова особа міністерства, в тому числі й міністр Микола Присяжнюк ніколи і жодним чином не втручалися в редакційну політику цього видання. «Керівництву міністерства не відомо про причини звільнення головного редактора газети Брайана Боннера, оскільки це не входить до компетенції Мінагропроду», - зазначено в повідомленні.

 

Як повідомляла ТК, 15 квітня видавець газети Мохаммад Захур оголосив редакції про звільнення головного редактора газети Kyiv Post Браяна Боннера. Причина звільнення - відмова зняти з публікації інтерв'ю з міністром сільського господарства Миколою Присяжнюком, значна частина якого була присвячена впливу депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка («Юри Єнакіївського») на аграрний ринок України.

 

У своїй заяві редакція Kyiv Post повідомила, що Присяжнюк дав годинне інтерв'ю журналістам газети 11 квітня, але, наскільки їм відомо, одразу ж передумав і попросив видавця Kyiv Post не дозволяти друкувати його в газеті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26714
Читайте також
26.04.2011 19:53
Олег Ельцов, «Українська правда. Блоги»
36 516
15.04.2011 18:31
Катерина Панова, для «Детектор медіа»
38 404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду