Ольга Захарова увійшла до менеджменту медіагрупи «Україна»

12 Квітня 2011
14986
12 Квітня 2011
13:59

Ольга Захарова увійшла до менеджменту медіагрупи «Україна»

14986
Ольга Захарова увійшла до менеджменту медіагрупи «Україна»

Ольга Захарова приступила до обов'язків директора зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіагрупа "Україна"». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

До обов'язків пані Захарової буде входити розробка і впровадження стратегії розвитку, а також зміцнення іміджу як медіагрупи в цілому, так і окремих медіаактивів. Також до її компетенції належатимуть «питання оптимізації роботи із залучення цільової аудиторії каналів, ідентифікації і реалізації можливих синергій між бізнесами групи». Крім цього Ольга Захарова відповідатиме за організацію великих маркетингових заходів, спецпроектів групи і управління активністю у сфері зв'язків з громадськістю медіагрупи.

 

«Я з великим задоволенням приєдналася до однієї із найбільш успішних медійних команд України, чиї послідовні дії уже вивели канал на позиції лідера. Сподіваюся, разом ми зможемо зробити багато нового і цікавого, що обов'язково помітить і полюбить український глядач», - коментує своє призначення Ольга Захарова.

 

Як пояснила Катерина Лапшина, директор з розвитку медійного бізнесу компанії СКМ (власника медіагрупи «Україна»), «Ольга відомий спеціаліст з широким досвідом у великих медіа-холдингах не тільки України, але й Росії... Я впевнена Ольга зможе об'єднати роботу відповідних підрозділів наших активів і вивести бренд групи на якісно новий рівень».

 

Ольга Захарова працює на телебаченні з 1994 року. Пройшла шлях від телевізійного дизайнера програми до директора зі стратегічного маркетингу медіахолдингу. Працювала в «ММЦ-Інтерньюз», компанії «Післямова», на каналах «1+1» та «Інтер».

 

Розробляла бренд і ефірний стиль українських, російських, американських каналів, серед яких «1+1», ICTV, 5 канал, TV Series World, РЕН ТВ, СТС та інші. Є переможцем міжнародних конкурсів BDA/PROMAX, призеркою Нью-Йоркського телевізійного фестивалю, власницею численних нагород у сфері телевізійного дизайну і брендингу, у тому числі шестикратна володарка премії «Телетріумф». Ольга Захарова є членом Академії російського телебачення, постійним членом журі міжнародного конкурсу телевізійного дизайну BDA/PROMAX з 1998 року.

 

Нагадаємо, донедавна Ольга Захарова обіймала посаду директора зі стратегічного маркетингу «Національної медійної групи» (Росія), до складу якої входять телеканали РЕН ТВ і «Пятый канал-Петербург». Також Ольга Захарова керувала компанією «1+1 відео дизайн».

 

Як повідомила пані Захарова «МедіаБізнесу», генеральним директором «1+1 відео дизайн» стала Людмила Гмиря, а креативним директором - Олександр Ковальов.

 

Як писала ТК, з 11 квітня головним виконавчим продюсером телеканалу «Україна» став Григорій Тичина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14986
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Брюнетка блондинке
4734 дн. тому
Как много вы знаете. Особенно про Таню Гнедаш и ее экс-мужа. А в новой квартире Курчаковой, наверное, чай пьете регулярно. До чего ж блондинки - таки бывают дурами.
Знающая блондинка
4734 дн. тому
Как все красиво написали о сильных, личностях, профессионалах...... Забыли о одном, только у Захаровой есть опыт практика и креативщика на телевидении..... МММ до прихода поляков рулила новостями и Юрой в Донецке. Захараш до 2008 года рекламировала и продвигала Пиво, а сейчас рулит промо с красивыми бюджетами.... сравните промо-компании других каналов ...... Таня Гнедаш очень круто запустила Сниданок с 1+1 в 1998 году и пропала в сценарном полёте + удачные знакомства в кругах Донецких....... и екс-муж Саша 1+1 :-)))) иРочка Курчакова, собравшая САМУЮ большую программную службу и успешно разгуливает в Каннах и Москве, успев прикупить отличную квартиру в Киеве за 3 года...... успешно руководила координацией ТЖК..... чувствуется в моей блондинистой голове что скоро будет гром среди ясного неба и крутое махание шашками !
класс
4734 дн. тому
ну посмотрим, про "сильных женщин" ))) А теперь работы будут комментировать - все сильные и всё сильнее...
эксТЕТ
4734 дн. тому
Олечке Захаровой, одной из самых ярких личностей на украиснком ТВ - успехов и вдохновения!
знаю точно
4734 дн. тому
Все названные вами женщины, безусловно, очень сильные личности, профессионалы. Да, они со своим мнением и умеют это мнение отстаивать. Но главное - Все они пахари неутомимые.
класс
4735 дн. тому
вот это замес гремучий будет на Украине!!!! Захараш, Миргородская, Захарова, Гнедаш и Курчакова...... эээээх! И все женщины очень "терпимые"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду