Мін’юст зареєстрував журнали Forbes Style, «Комп&ньон. Финансист» та інші видання

28 Березня 2011
12387
28 Березня 2011
11:18

Мін’юст зареєстрував журнали Forbes Style, «Комп&ньон. Финансист» та інші видання

12387
Мін’юст зареєстрував журнали Forbes Style, «Комп&ньон. Финансист» та інші видання

17 березня Міністерство юстиції зареєструвало нові друковані видання: 12 газет, 10 журналів і один збірник.

 

Наказом № 815/5 зареєструвало газети «Євроінфо» (Euroinfo), «Телескоп. Кросворди» («Телескоп. Кроссворды»), «Порадник жінки» і «Жіночий порадник».

 

Наказом № 816/5 зареєстровані газети «Путівник мого району» («Путеводитель моего района»), «Майстер Сканвордів» («Мастер Сканвордов»), «Преміум Сканворди» («Премиум Сканворды») і «1000 полезных советов. Рукоделие», а також журнали «Вишиваночка» («Вышиваночка») і Forbes Style.

 

Перереєстровано журнал ITPartner (з англ.: - «АйТіПартнер»).

 

Наказом № 818/5 зареєстровані журнали «Плетення» («Вязание»), «32-е Мая» і «Проблеми безперервної медичної освіти та науки», газета «Шляховий листок» («Путевой листок») і збірник «Актуальні проблеми правознавства».

 

Перереєстровано газету «Друг пенсіонера» («Друг пенсионера»).

 

Наказом № 819/5 зареєстровані газети «Цілющі рецепти» («Целебные рецепты»), «Про здоров\'я» («Про здоровье») і «Добрый доктор», журнали «Казкова скарбниця» («Сказочная сокровищница»), «Казкова фея» («Сказочная фея») і «Дегустатор».

 

Перереєстровані журнали «Лісовий і мисливський журнал» («Лесной и охотничий журнал», Forest and hunting magazine), «Сам собі адвокат» («Сам себе адвокат») і збірники «Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва», «Пожежна безпека: теорія і практика».

 

Наказом № 820/5 зареєстровані журнали «Україно-Китайський міст» та «Офіцер України».

 

Перереєствароні журнали «Наше весілля», «Комп&ньон. Фінансист» («Комп&ньон. Финансист», Comp&nion. Financier) і Cocktail Magazine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12387
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду