Григорій Тичина призначений головним виконавчим продюсером «України»

11 Квітня 2011
24819
11 Квітня 2011
21:19

Григорій Тичина призначений головним виконавчим продюсером «України»

24819
Григорій Тичина призначений головним виконавчим продюсером «України»

Григорій Тичина призначений на посаду головного виконавчого продюсера телеканалу «Україна». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

«Від сьогодні (11 квітня. - ТК) я дійсно працюю на каналі "Україна"», - повідомив він. Головний виконавчий продюсер - це новостворена посада на телеканалі. «Я ні в кого справи не приймав», - уточнив пан Тичина.

 

За словами Григорія Тичини, до кола його обов'язків входитиме власне виробництво ТРК «Україна», за винятком інформаційних проектів: «і передачі, і серіальний продукт». Свої найближчі плани та ідеї, з якими прийшов на канал, пан Тичина поки що воліє не коментувати.

 

Також на запитання ТК він додав, що Тетяна Гнєдаш залишається головним продюсером кіно і серіалів, а Марина Миргородська - в. о. генерального директора телеканалу «Україна».

 

Нагадаємо, Григорій Тичина у 2000-2009 роках працював на телеканалі ТЕТ, зокрема, з 2003-го був головою правління. Останнім часом пан Тичина працював в Індустріальному телевізійному комітеті, де очолював робочу групу з питань авторського права.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24819
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1+1
4754 дн. тому
Руководителя "Суркис-медиа" назначить одним из топ-менеджеров телеканала "Украина" оригинальное решение. Возможно Григорий пообещал все начать с начала ..... он же бывший мент, а бывших не бывает )))))
читаДтч
4755 дн. тому
На первое место. "интер" - пустышка.
захар
4755 дн. тому
вивели канал з регіонального до другого у країні, знач не тіки бабло пілят
тет
4755 дн. тому
плани та ідеї надзвичайно прості- піліть бабло. креативу нуль.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду