Президент зробив Ганну Герман радником із гуманітарних питань. Прес-службою АП керуватиме Дарка Чепак

6 Квітня 2011
13245
6 Квітня 2011
10:28

Президент зробив Ганну Герман радником із гуманітарних питань. Прес-службою АП керуватиме Дарка Чепак

13245
Президент зробив Ганну Герман радником із гуманітарних питань. Прес-службою АП керуватиме Дарка Чепак

5 квітня президент Віктор Янукович скротив кількість керівників в Адміністрації президента. Натомість, відповідно до указу №352/2011, в адміністрації вводиться інститут радників - керівників головних управлінь, кількість яких збільшується з 11-ти до 15-ти.

 

Основні зміни торкнулися заступників глави адміністрації. З дев'яти вирішено залишити трьох, у тому числі одного першого. На своїх посадах залишилися перший заступник глави АП Ірина Акімова, заступник - керівник головного управління з питань регіональної і кадрової політики Станіслав Скубашевський і заступник-керівник головного управління документального забезпечення Олег Рафальський.

 

Одним із переведених у радники заступників, чиї повноваження в АП все ж зменшаться, виявилася Ганна Герман. Раніше в її підпорядкуванні перебувало чотири структури: головне управління з питань комунікацій, прес-служба президента, управління з підготовки виступів президента і головне управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань. Відповідно до указу президента №364/2011, вона стала радником президента - керівником головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань АП.

 

Керувати прес-службою тепер буде прес-секретар президента. Нагадаємо, 17 березня 2011 року прес-секретарем Януковича стала Дарка Чепак.

 

В АП також створено нові управління, серед яких головне управління з доступу до публічної інформації. Ним керуватиме Денис Іванеску, а куратором буде Олег Рафальський.

 

Радники в результаті реформи не втратять статус, який вони мали на посадах заступників глави АП. Згідно з президентським законопроектом «Про державну службу», внесеним до парламенту 25 березня, радники глави держави прирівнюються до вищої групи чиновників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду